Bircom ve Zoom Güçlerini Birleştirdi

Bircom ve Zoom Güçlerini Birleştirdi


30.03.2021, İstanbul

 

Sektöründe öncü konumunda bulunan Bircom, kurumların bilişim ve telekom alanındaki ihtiyaçlarına en gelişmiş teknolojiler doğrultusunda en kapsamlı çözümleri, yüksek müşteri memnuniyetiyle sunmaya devam ediyor. İşletme ve kuruluşların online ortamda sorunsuz bir şekilde iletişim kurmalarını sağlayarak bu kapsamda; video, ses, içerik paylaşımı ve sohbet çözümleri sunan Zoom ile güçlerini birleştiren Bircom, yetkili Zoom partneri olarak müşterilerine hizmet sunmaya hazır.  

 

Online görüşmeye olan talep artmaya devam ediyor. Bu kapsamda kurumların online iletişim çözümlerine olan ihtiyaç ve talepleri de artış göstermeyi sürdürmekte. Online iletişim alanında öncü konumda bulunan Zoom da mobil cihazlarda, masaüstü bilgisayarlarda, telefon ve toplantı odası sistemlerinde kusursuz çalışan iletişim çözümleri sunmayı sürdürüyor. 1.396’sı ABD’de, 1.136’sı uluslararası lokasyonlarda olmak üzere, 2.500’den fazla çalışanı bulunan Zoom ile gerçekleştirdiği iş birliği ile verimli ve hızlı bir iletişim ağı oluşturmayı hedefleyen Bircom, kusursuz bir müşteri deneyimi ve kaliteli bir teknik destek hizmeti sağlayacak.

 

Bircom tecrübesi ile Zoom’un küresel gücünü birleştiriyoruz

 

Gerçekleştirilen iş birliğinin uzun soluklu olmasını hedeflediklerinin altını çizen Bircom CEO’su Can İlkhan, “Koronavirüs, ülkemiz de dahil olmak üzere, pek çok ülkede mümkün olan işkollarında evden çalışmayı bir seçenek haline getirdi. Bircom olarak video konferans, sesli konferans ve kurumsal kulaklık çözümlerimizle evden çalışma ortamına geçiş yapan şirketlerin ihtiyaçlarını karşılayacak profesyonel çözümler sunmaktayız. Sunduğumuz çözümlerin kapsamını genişletecek bu iş birliği ile Zoom ile güçlerimizi birleştirdik. Bu süreçte katma değerli bir distributor olarak pazarlama aktiviteleri ve teknik destek noktasında Bircom’un tecrübesi ile Zoom’un küresel gücünü birleştirmeyi amaçlıyoruz” dedi.

 

Bircom bünyesinde bulunan tamamlayıcı ürünler ile online görüşmelerdeki kaliteyi artırmayı hedeflediklerini de vurgulayan İlkhan, “Kurumlara sunduğumuz iletişim çözümlerimizin kapsamını genişletmeyi hedefliyoruz, ayrıca kişisel kullanım ve evden çalışan personel için ise yüksek ses kalitesine sahip kulaklık, kamera ve workstation çözümleri de sağlayacağız. Ürün portföyümüz arasında yer alan bütünleşik iletişim çözümlerimizi Zoom ürünlerine entegre ederek online toplantı ihtiyaçlarına tümleşik çözümler sağlayacağız” şeklinde sözlerini sürdürdü.

İş birliğini değerlendiren Zoom EMEA Bölgesi Başkanı Ravi Patel, iş birliği kapsamında birçok başarıya imza atmayı hedeflediklerinin altını çizdi.


Bircom hakkında:

1972 yılında kurulan Bircom, her büyüklükten ve her sektörden firmaya dünyaca ünlü markaların yanı sıra Xpeech, Callipso gibi kendi markalarıyla da yüksek kaliteli iletişim çözümleri sunmakta; 2n, Akuvox, Audiocodes, Grandstream, EPOS, Teltonika, Yealink ve Dahua gibi tümü kendi alanında teknoloji lideri olan şirketlerin Türkiye distribütörlüğünü yürütmektedir. 2020 yılından itibaren de  toplantı çözümlerinde lider olan Zoom’u temsil ettiği markalara eklemiştir. Tüketici elektroniğinin önde gelen markaları Astell&Kern, Audioengine, Bluesound, Comply, KEF, NAD, Oehlbach ve Sennheiser’ın seçkin ürünlerini sunan Bircom; kulaklık, hoparlör, müzik çalar ve ses sistemleri kategorilerinde özenle seçtiği ürün koleksiyonunu genişletmeyi sürdürmektedir.

 

Pek çok küresel markanın ülke çapında dağıtım, lokalizasyon, eğitim, saha kurulum desteği, merkezi yönetim hizmetleri ve satış sonrası hizmetleri Bircom tarafından sunulmaktadır. Sektöründe öncü konumunda bulunan Bircom, kurumların bilişim ve telekom alanındaki ihtiyaçlarına en gelişmiş teknolojiler doğrultusunda en kapsamlı çözümleri, en yüksek müşteri memnuniyetiyle sunma anlayışına sahiptir. Bircom, ülke çapında daha yaygın ve geniş kapsamlı hizmet vermek hedefiyle çözüm ortakları ağını her geçen gün genişletmektedir.

 

Bilişim alanında da çalışmalar yürüten Bircom, en hızlı büyüyen teknoloji şirketlerinin sıralandığı Deloitte Teknoloji Fast 50 Türkiye Programı’nda 2007, 2008, 2009, 2010, 2012, 2016, 2017 ve 2018 yıllarında listede 8 kez yer almaya başarısını göstermiştir. Bircom, yine Deloitte tarafından hazırlanan, Avrupa Ortadoğu ve Afrika bölgesinde ‘En Hızlı Büyüyen Teknoloji Firmaları’ listelerine 2007, 2009 ve 2012 yıllarında girerek ülkemizi başarıyla temsil etmiştir.

 

Zoom hakkında:

 

2011’de kurulan Zoom, geliştirdiği ilk yazılımı 2013’de piyasaya sürdü. Toplantı çözümleri sunan marka, 2017’de ulaştığı 1 milyar dolarlık değerleme ile kısa sürede bir "unicorn company" haline geldi. 2019’da halka arzını tamamlayan Zoom, 2020’de NASDAQ-100 hisse endeksine katıldı. Dünyanın önde gelen bilgi teknolojileri araştırma ve danışmanlık firması Gartner’ın, ‘2020 Magic Quadrant Toplantı Çözümleri Liderler Bölümü’nde konumlandırdığı markanın agresif büyümesinin ardında kullanıcılara sağladığı kullanım kolaylığı ve güvenilir yapısı bulunmakta.  1.396 Amerika Birleşik Devletleri'nde ve 1.136 uluslararası lokasyonlarda olmak üzere 2.500'den fazla çalışanı bulunan Zoom, 2020’de Singapur’da faaliyete geçen yeni veri merkeziyle büyümesini sürdürmekte.