Sigortam.net’ten çağrı merkezi ekiplerinin kariyer yolculuğuna tam destek

Sigortam.net’ten çağrı merkezi ekiplerinin  kariyer yolculuğuna tam destek

Sigortam.net’ten çağrı merkezi ekiplerinin

kariyer yolculuğuna tam destek

 

Dijital sigorta platformu Sigortam.net, çağrı merkezinde görev yapan çalışanlarının uzmanlık seviyesine göre başlattığı “Benim Kariyerim” projesiyle, çalışanların kariyer yolculuklarını uzun soluklu hale getirirken mesleklerini sosyal hayatlarıyla uyumlu bir biçimde yapmalarının da önünü açtı. Proje kapsamında buddy desteğinden koçluk eğitimine, yüksek hedef-yüksek primden part-time çalışmaya kadar pek çok farklı uygulama yer alıyor.

Proje kapsamında, aday sigorta danışmanından kıdemli uzman sigorta danışmanına uzanan süreç için bir kariyer haritası oluşturuldu. Çalışanlar, kariyerlerini şekillendirebilecekleri bu yol haritasında, Sigortam.net’te kendilerini bekleyen fırsatları, eğitim ve gelişim imkanlarını şeffaf bir biçimde görüp ilerleme şansına sahip oluyor.

Sigortam.net İnsan Kaynaklarından Sorumlu Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Barış Açarı, insan kaynakları süreçlerini “mutlu çalışanlar paralelinde gelen müşteri memnuniyeti” bakış açısıyla oluşturduklarını belirterek, “Dünyadaki en ileri teknolojiyi kullandığımız çağrı merkezimizde büyük bir ekip görev yapıyor. Sigortam.net olarak “müşterinin şampiyonu” olma vizyonumuz doğrultusunda, çağrı merkezimizdeki çalışanlarımızın öncelikle mutlu bir çalışma ortamına sahip olmalarına ve sonrasında da sigorta konusunda nitelikli danışmanlık verecek seviyede uzmanlaşmış kişiler olmalarına oldukça önem veriyoruz. Bu kapsamda, kariyer yolculuklarını destekliyoruz” dedi.