Champs’liler “müşteri hizmetlerinde” kendi işinin patronu

Champs’liler “müşteri hizmetlerinde” kendi işinin patronu

Profesyonel ve yetkin 10 bini aşkın marka elçisinin kendi işinin patronu gibi çalışıp kazandığı bağımsız iş modeli Champs, müşteri hizmetleri odağında yeteneklerini birden fazla firmaya satmak isteyen çalışanlara zaman kaybetmeden işlerini kurabilmeleri için fark yaratan avantajlar sunuyor. Champs, 2023 yılında 50 bin bağımsız marka elçisine ulaşma stratejisi ve Avrupa’da 12’den fazla dilde yarattığı ağ ile pazarının en güçlü oyuncularından biri olmayı hedefliyor.

Yüzde 95’i yüksek öğrenimli yeteneklerden oluşan bağımsız çalışanlarıyla Türkiye’deki markalarının yanı sıra Avrupa’nın büyük bir kısmında da varlığını güçlendiriyor. Almanya, Hollanda, İspanya ve İngiltere pazarlarına hizmet üreterek Türkiye’nin hizmet ihracatına katkıda bulunuyor.

Girişimci çalışanların müşteri hizmetleri alanında yarattığı pazarın gelinen noktada 2,5 milyar dolara ulaştığını, 2025 yılında ise 13 milyar dolara yükseleceğini kaydeden Champs Kurucu Ortağı ve Yöneticisi Mahir Tüzün, “Hızla yükselen pazardan pay alarak, uluslararası bir platform haline gelmek, yurtdışındaki varlığımızı daha da güçlendirmek en önemli hedeflerimiz arasında yer alıyor. İki yılda 30’un üzerinde markaya hizmet sağlayan bir platform olarak, B2B/B2C satış konusunda firmaların yeni satış kanalı olduk. Müşteri hizmetlerinde ise kısa zamanda dönemsel çağrı artışları için aranan servis sağlayıcısıyız. Champs’in bağımsız marka elçileri, öngörülemeyen durumlarda hizmet verdikleri hemen hemen tüm çağrı merkezlerinde çağrı sırasında yaşanabilecek olumsuz senaryoları yönetme noktasında iyi bir alternatif halini aldı. 2023 yılında da üretkenliği artırmak, tüketicilerine hızlı ve iyi bir deneyim yaşatmak ve ekiplerine özel beceriler eklemek isteyen kuruluşların bağımsız işgücü ihtiyacını karşılamaya devam edeceğiz. Bunlara ek olarak Avrupa’da 12 dilde yarattığımız ağ ile pazarın en güçlü oyuncularından biri olacağız” şeklinde konuştu.

BU YAZIYI DERGİDE OKU